top of page

SARA'S ABNORMAL WORLD

Work in progress

Cut-out stopmotion animatie

Rebekka van Hartskamp en Janneke van der Velden

Logline: Sara’s rustige leven wordt overhoop gehaald door een onverwachtse zwangerschap. Ze is blij, maar ook kwetsbaar. Haar omgeving reageert overweldigend en ze wordt overladen met aandacht en liefde. Na haar miskraam is het echter doodstil en wordt Sara gelanceerd naar een plek waar geen taal bestaat voor haar verdriet. Totdat ze een opening vindt naar een wereld die tot haar schrik heel herkenbaar is.

Jannekevandervelden.png

OVER ONS

Click click click click… the illusion of life.

Janneke van der Velden, woont en werkt in Helmond en is moeder van 2 kids, en Rebekka van Hartskamp, woont en werkt in Amsterdam en is moeder van een zoon, hebben hun talenten gebundeld om van een idee wat al langer in hun hoofd rond zong, iets tastbaars en levends te maken.

 

Janneke is een totaal kunstenares met het talent creaties uit haar hoofd om te toveren naar iets tastbaars. Dit doet ze met een pen, kwast of schaar.

 

Rebekka is een filmmaker met een liefde voor kwetsbare verhalen. Met de kunst van film combineert ze verschillende technieken om statische creaties tot leven te brengen met diepte en licht, waardoor er kleine filmische scènes ontstaan.

bottom of page