top of page
Creëer een blijvende visuele herinnering van een geliefd persoon

LOFDICHT

Bestaande uit interviews, 3D bewegend fotomateriaal, muziek en geluidsfragmenten

Anker 1
Anker 4
  • Een persoonlijk geschenk voor nabestaanden

  • Familieverhalen komen weer tot leven

  • Al je mooiste foto's in één uniek visueel manifest

  • Geen stapels losse foto's meer 

WAT IS EEN LOFDICHT?

Een LOFDICHT is een herinneringsdocument, een ode; een verhaal waarin je een geliefd persoon prijst. En daarmee een prachtige manier om iemand te herinneren. 

Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera of telefoon. We schieten ontelbaar veel foto's, filmen urenlang, sturen voice memo's en meer. We worden digitaal vereeuwigd. Hoe verder terug in de tijd, des te minder beelden worden achtergelaten: Stapeltjes losse foto's, hier en daar een videoband, mini DV, Betacam of zelfs nog 8 mm film op een rolletje. Zodra deze beelden worden gedigitaliseerd ontvouwt zich een wereld vol oude herinneringen en machtige verhalen van nabestaanden. De combinatie van deze verhalen d.m.v. interviews en beelden maakt zo'n herinnering levensecht.

Hoe fijn zou het zijn als je in een paar minuten jouw familie, geliefde vriend of vriendin weer tot leven ziet en hoort komen?

Met een LOFDICHT kan dat. Afhankelijk van jouw keuze maak ik een film, waarbij archiefmateriaal zich afwisselt met statische foto's die tot leven komen (van 2D naar 3D). Dit zal worden ondersteund met een interview, geluidsfragmenten en muziek naar keuze. Dit samen maakt het een persoonlijke video, die je altijd kunt kijken om herinneringen weer op te halen en hem of haar weer even bij je te voelen.

 

Een echt persoonlijk LOFDICHT ♥︎

steef2_edited.jpg
Anker 2

PLAN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK IN

Wil je meer weten of eens praten over wat een LOFDICHT voor jou kan betekenen? Plan dan een gesprek met mij in.

Ik kan je voorbeelden laten zien en de mogelijkheden bespreken.

Je kunt mij ook een mailtje sturen via rebekka@lofdicht.com

HOE WORDT EEN LOFDICHT GEMAAKT?

In een LOFDICHT wil ik jouw herinneringen van een geliefd persoon zo echt mogelijk tot leven laten komen. Met mijn ervaring als film- en documentairemaker kan ik goed verhalen vertellen en iets creëren van verschillende visuele ingrediënten. Iedereen heeft een eigen levensverhaal die de moeite waard is te vertellen. 

 

Hier zie je een voorbeeld hoe ik een 2D foto tot een 3D bewegend beeld maak.